Back to the top

Over Supplus

Over Supplus

Welkom bij Supplus, een kleinschalig bureau voor Management- en Projectondersteuning. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke ondersteuning van ondernemers, aannemers, bouwbedrijven en aanbieders van recreatief vastgoed. Wilt u flexibele ondersteuning bij uw bouwproject, de kopersbegeleiding of op het gebied van zakelijke social media? Dan zit u goed bij Supplus. Een bouwproject kent vele fases, partijen en belangen. Een flinke klus om hierin het overzicht te houden. In deze dynamische werkomgeving is Supplus een baken van rust. Wie Supplus inschakelt voor projectondersteuning vertrouwt erop dat het goed komt. En terecht. Op stabiele en nauwkeurige wijze ondersteunen wij al jaren ondernemers in de bouw en in recreatief vastgoed. In Nederland en over de grens. Op afstand de spin in het web. Dat is Supplus.

Supplus straalt uit wat u graag wilt: dat het goed komt. In vertrouwen de projectondersteuning, kopersbegeleiding of het beheer van uw zakelijke social media uit handen geven? Schakel dan Supplus in.

Supplus ondersteunt in Nederlands, in Duits en Engels

Heeft u klanten of leveranciers buiten Nederland? Onze uitstekende beheersing van de Duitse en Engelse taal is dan een grote plus.

Wat wij zoal doen:

  • Aanspreekpunt voor uw buitenlandse klanten zowel particulier als zakelijk
  • Toelichten van Nederlandse correspondentie en facturen voor uw buitenlandse klanten of leveranciers
  • Projectinrichting voor zakelijke klanten uit Nederland
  • Verkoopleider ontlasten
  • Diverse offertes aanvragen voor uw buitenlandse klant en bij buitenlandse leveranciers
  • Regelen van dienstverlening (bijvoorbeeld hovenier, klussenbedrijf of aannemer) voor uw klanten uit het buitenland voor onderhoud van hun Nederlandse (recreatie)woning

Oostenrijk

Heeft u als projectontwikkelaar plannen voor een bouwproject in Oostenrijk? Supplus heeft jarenlange ervaring met projectondersteuning voor recreatief vastgoed in Oostenrijk. Wij zijn op de hoogte van waar potentiƫle kopers rekening mee moeten houden en weten wat er bij de bouw komt kijken. Daarom bieden we als extra service voor projectontwikkelaars van bouwprojecten in Oostenrijk Projectondersteuning aan. Wat wij zoal doen:

– Kopersbegeleiding bij aankoop van recreatief onroerend goed in Oostenrijk (o.a. kopers ondersteunen bij het inwinnen van informatie bij een Oostenrijkse fiscalist en advocaat)
– Kopers ondersteunen bij de aanvraag van een Btw-nummer in Oostenrijk
– Spilfunctie tussen koper en verkoper, koper en Oostenrijkse advocaat-notaris
– Communicatie met klanten in Duits of Engels
– Optieovereenkomsten invullen en geldigheidsduur bewaken
Kaufanbot invullen (vergelijkbaar met voorlopig koopcontract in Nederland)
– Hypotheekoffertes aanvragen voor kopers
– Onderhouden van goede netwerk- en klantrelaties
– Aftersales

Communicatie met buitenlandse klanten of leveranciers een uitdaging? Niet voor Supplus. Wij spreken onze talen. Doe er uw voordeel mee.

Pietsje Tillema, Supplus

COPYRIGHT @ 2023| Supplus B.V. / Privacyverklaring / Disclaimer

× Stuur een appje!