Back to the top

Diensten

Diensten

PROJECT SUPPORT

Heb je voor je lopende -of nieuw project – extra ‘handjes’ nodig?   Je kunt mij zien als een Virtueel Assistent die er wel is maar niet zonder vaste werkplek bij jullie op kantoor.

Vanaf 2016 ben ik ingeschakeld voor het project ‘Watervilla’s Friese Meren’ te Delfstrahuizen om de projectondersteuning te verzorgen.  Dit is een project van Kontour Vastgoed van 50 luxe recreatievilla’s.   Er zijn inmiddels 47 villa’s opgeleverd en binnenkort start de bouw van de laatste 3.

Sinds april 2019 doe ik de project ondersteuning voor project ‘Familieresort PUUR Exloo’ in Exloo, ook een ontwikkeling van Kontour Vastgoed.  Als project ondersteuner kan ik er o.a. voor zorgen dat de nuts tijdig gerealiseerd worden, alle betrokken leveranciers en kopers tijdig de juiste informatie ontvangen, tijdige inkoop.

Ik beheers de Duitse en Engelse taal, dus heb je een internationaal bedrijf dan kan ik voor je communiceren in de taal van je klanten.  In de eigen taal communiceren wordt ervaren als een stuk prettiger.

Tarief:  in overleg, dit is afhankelijk van gewenst aantal uren.  Dit is mogelijk vanaf: € 55,= ex btw/ per uur.

Vraag een gratis call aan.

SOCIAL MEDIA SUPPORT

Je wilt graag met Social Media aan de slag, want je weet dat online zichtbaarheid van je bedrijf tegenwoordig niet meer weg te denken is.  Alleen, hoe pak je dit aan en wanneer doe je dit?

Online zichtbaarheid van je bedrijf is een ‘must’ voor de meeste bedrijven.  Wil je ook met Social Media aan de slag?  Maar weet je niet waar je moet beginnen of wil je hier geen tijd aan besteden?

Ik help je graag om een manier te vinden die bij jou en jouw bedrijf past om online zichtbaar te worden.  Stap voor stap nemen we de weg naar online zichtbaarheid.

Wat is er mogelijk?
  • Vraag een gratis call aan van een half uur om hierover een keer te sparren.
  • Social media profiel aanmaken of professionaliseren: je maakt maar één keer een eerste indruk en dat heeft vaak veel invloed, online is dat iets anders. Ik kan zorgen dat je profiel direct in één keer goed staat en  dat bestaande profielen geupgrade worden zodat je uitstraalt wat je uit wil stralen en je profiel past bij je bedrijfsidentiteit.
    Vanaf € 150,= ex btw
  • Social media beheer: als je al een startklaar profiel hebt dan is het natuurlijk ook belangrijk om actief te zijn. De kracht zit in consistentie en met enige regelmaat actief zijn. Wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt kun je dit gewoon uitbesteden en kan ik dit voor je doen.
    Vanaf € 150,= ex btw/maand
  • Website beheer. Naast social media wil je natuurlijk ook graag updates op je website. Soms heb je vertrekkende medewerkers of andere openingstijden.  Dit soort wijzigingen kan ik voor je bijhouden.
    Vanaf € 100,= ex btw/maand

ADMINISTRATIEVE SUPPORT

Bij het ondernemerschap krijg je de administratie cadeau.  Is dat niet datgene waar jij het meest blij van wordt?  Het heeft wel veel voordelen wanneer je je administratie consistent bijhoudt.

Facturen maken, inkoopfacturen boeken, bonnetjes boeken, bankmutaties boeken en btw aangifte doen zijn taken die je eenvoudig kunt uitbesteden.  Wanneer de administratie regelmatig wordt bijgewerkt geeft dit heel veel rust en de financiële stroom is dan veel beter.

Dit is mogelijk vanaf € 100,= ex btw/maand

COPYRIGHT @ 2019 | Supplus B.V. / Privacyverklaring / Disclaimer